Ydelser

Vores ydelser dækker primært over web-baseret indhold som fx hjemmesider, webshops og tekster. Vi modtager dog ofte spørgsmål omkring levering af ydelser, som ikke står i vores produktliste. Dette skal dog ikke være noget problem, for er der noget vi ikke selv kan løse, så yder vi gerne konsulentarbejde i form af vejledning og eventuelt kontakt til 3. part som kan levere det ønskede, i samarbejde med Helbo Media. Vi forsøger at holde vores produktliste indenfor det felt, som vi er gode til og kan understøtte, men vi hjælper altid med andre ting, hvis der skulle være brug for det.

blog_logoOpsætning af blog i WordPress

Ønsker du at komme i gang med at skrive på din egen blog, så assisterer vi med installation og opsætning, så du hurtig og nemt kan komme i gang, uden at skulle lave en masse teknisk arbejde. Det eneste du skal koncentrere dig om er, hvordan du ønsker din blog skal se ud, og hvilke funktioner der skal være på den.

webshop_logoOpsætning af webshop i WordPress

WordPress har med modulet WooCommerce, mulighed for at blive omdannet til en funktionsdygtig og professionel webshop, hvor du får mulighed for at oprette produkter nemt og hurtigt. Webshoppen har de basale funktioner som kræves af en webshop. Der er samtidig muligheder for at bygge flere funktioner på vha. moduler.

firmasideFå en firmaside bygget i WordPress

Har du brug for en side som skal fungere som en profil af din virksomhed, så kan Helbo Media hjælpe med levering af dette. Vi har stor erfaring med vejledning og opbygning af sider til virksomheder, som ønsker at udbrede deres produkt, vision og profil til omverdenen.

testforfatningSkal vi skrive teksterne til din hjemmeside?

Helbo Media tilbyder tekstforfatning til din hjemmeside. Om det er produkt tekster til din webshop eller tekster som skal passe til fx din firmaside, så kan vi hjælpe med dette.