Hvad er Helbo Media, og hvem står bag?

Hvad kan Helbo Media

Helbo Media blev stiftet i august 2011. Det startede egentlig med at jeg lavede lidt hjemmesider for sjov, og kun til mig selv. Jeg var på daværende tidspunkt begyndt at være aktiv på diverse fora på nettet, som netop omhandlede hjemmesider og WordPress. Flere begyndte at spørge ind til, hvad jeg skulle have for at lave deres hjemmeside. På daværende tidspunkt, havde jeg ikke nogle priser eller noget, og begyndte egentlig at lave det meste gratis, blot fordi jeg synes det var sjovt, og fordi jeg gerne ville lære mere.

I august 2011 stiftede jeg så virksomheden Helbo Media, samt fik oprettet et CVR-nummer. Herefter kunne jeg rigtig begynde at lave hjemmeside i min egen virksomhed, og det virkede også godt at få CVR-nummeret, da flere kunne se at det var seriøst, og ikke blot en dagsbillet til hjemmeside-markedet.

Helbo Media arbejder primært i WordPress, men har også kompetencer indenfor PrestaShop open source platform, som er et decideret webshop platform til dem, som gerne vil lidt mere end det WordPress shop platform, WooCommerce kan tilbyde. Derudover hjælper jeg gerne med opsætning af fx Google Analytics, grafisk materiale til hjemmesider og sociale medier som fx facebook og twitter, samt rådgivning indenfor webdesign og webshops. Så det er lidt allround.

Derudover arbejder Helbo Media med interne projekter. Tidligere har jeg bl. a. haft siden Aarhus Innovation, som var en blog med iværksætterhistorier fra Aarhus og omegn. Siden fik god respons og rigtig meget trafik, blot ved at dele diverse indlæg på sociale medier. Der blev ikke brugt penge og tid på markedsføring, som fx Google AdWords. Derudover drives webshoppen, KontorGruppen.dk også af Helbo Media.


Hvem er Anders Helbo?

Profilbillede af Anders Helbo SørensenMit navn er Anders Helbo. Jeg er 29 år gammel og bor i en lille by mellem Aarhus og Randers. Jeg arbejder til daglig hos Amero ApS i Aabyhøj ved Aarhus, hvor jeg arbejde som support- og teknisk ansvarlig. Et arbejde som jeg sætter meget stor pris på. Ved siden af driver jeg så Helbo Media, blot som bi-beskæftigelse, da jeg godt kan lide iværksætteri, virksomhedsudvikling og det at drive forretning.

Jeg har arbejdet med WordPress siden 2007, hvor jeg fik min egen "rigtige" hjemmeside med .dk-domæne og det hele. Før dette var det de gratis tjenester som trak, men eftersom interessen steg, og det skulle begynde at ligne noget ordentlig, så fik jeg et rigtig webhotel, domæne og en WordPress platform til at bygge hjemmesiden op omkring. Siden har interessen bare hængt ved, og jeg kender ny WordPress systemet tæmmelig godt, hvis jeg selv skal sige det.

 1. 2013 – nu : Teknik- & Supportansvarlig, Amero ApS
 2. 2011 – nu : Selvstændig, Helbo Media
 3. 2012 – nu : Selvstændig, KontorGruppen.dk
 4. 2012 – 2013 : Selvstændig, Aarhus Innovation
 5. 2012 – 2013 : IT-supporter, Dansk Supermarked
 6. 2010 – 2012 : Disponent, Bog & Idé
 7. 2009 – 2010 : Serviceansvarlig, ComputerCity
 8. 2009 – 2009 : Salgskonsulent, ComputerCity
 9. 2007 – 2009 : Salgselev, ComputerCity
 10. 2007 – 2007 : Deltidssælger, ComputerCity
 11. 2003 – 2004 : Frugt- & Grøntarbejder, Føtex
 12. 2002 – 2004 : Lagermedarbejder, HauCon Group
 13. 2003 – 2003 : Flaskedreng, Føtex