Loco Translate

Jeg har ofte siddet med et tema eller plugin, hvor det skulle oversættes til dansk. Problemet var ofte, at man skulle hente et program ned på computeren, installere det, hente .PO filer fra FTP-serveren, åbne filerne i programmet, oversætte teksten, gemme filen og til sidst uploade filen igen – taddaaaaa…. Oversættelsen fuldført, dog på alt for lang tid med at flytte filer rundt.

Jeg fandt derfor hurtig et plugin som er ekstrem brugbart til oversættelse af diverse temaer og plugins. Det plugin jeg fandt, hedder Loco Translate. Her er oversættelsesfunktionen bygget ind i WordPress backend, hvorfra alt kan oversættes og gemmes direkte i WordPress. Man har via modulet, mulighed for at hente filerne og indlæse filerne eller de oversættelser, som man har siddet og lavet. Det virker super godt og kan varmt anbefales herfra.

Om Anders Helbo

Mit navn er Anders Helbo, jeg er 29 år gammel og ejer af Helbo Media. Det er mig som du kommer til at snakke med, hvis du skulle få brug for hjælp til WordPress assistance eller konsulent arbejde. Jeg har arbejdet med WordPress siden 2007.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *